shopping cart
  • Interiérové ​​osvětlení
    Lustry a závěsná svítidla
    Lustry a závěsná svítidla
    Stropní svítidla
    Stropní svítidla
    Stolní lampy
    Stolní lampy
    Stojící lampy
    Stojící lampy
    Bodová světla
    Bodová světla
    Nástěnná svítidla
    Nástěnná svítidla
    Stropní ventilátory
    Stropní ventilátory
    Orientační světla
    Orientační světla
    Svítidla nad zrcadlo
    Svítidla nad zrcadlo
    Podhledová svítidla
    Podhledová svítidla
    Světla na dálkové ovládání
    Světla na dálkové ovládání
    Lištová svítidla
    Lištová svítidla
  • Venkovní svítidla
    Venkovní osvětlení domu
    Venkovní osvětlení domu
    Solární venkovní osvětlení
    Solární venkovní osvětlení
    Vnější bodová světla
    Vnější bodová světla
    Venkovní nástěnná svítidla
    Venkovní nástěnná svítidla
    Venkovní stropní svítidla
    Venkovní stropní svítidla
    Venkovní světla se senzorem
    Venkovní světla se senzorem
    Venkovní lampy
    Venkovní lampy
    Reflektory
    Reflektory
    Venkovní pochozí svítidla
    Venkovní pochozí svítidla
    Venkovní orientační svítidla
    Venkovní orientační svítidla
    Venkovní lustry a závěsná svítidla
    Venkovní lustry a závěsná svítidla
    Venkovní podhledové osvětlení
    Venkovní podhledové osvětlení
    Venkovní stolní osvětlení
    Venkovní stolní osvětlení
  • Rozdělení podle místnosti
    Svítidla do kuchyně
    Svítidla do kuchyně
    Svítidla do obývacího pokoje
    Svítidla do obývacího pokoje
    Svítidla do ložnice
    Svítidla do ložnice
    Svítidla do dětského pokoje
    Svítidla do dětského pokoje
    Svítidla do koupelny
    Svítidla do koupelny
    Svítidla do chodby
    Svítidla do chodby
    Svítidla na schodiště
    Svítidla na schodiště
    Svítidla do zahrady a terasu
    Svítidla do zahrady a terasu
  • Zrcadla
  • Lamely
  • Dekorace
    Zelené stěny
    Zelené stěny
    Visící rostliny
    Visící rostliny
    Umelé kvety
    Umelé kvety
    Kinety
    Kinety
Doprava zdarma Při nákupu nad 1000 Kč.
arrow left

Ochrana osobních údajů

Jak chráníme vaše soukromí?

Děláme vše pro to, abyste se u nás cítili bezpečně. Na této stránce najdete všechny potřebné informace o tom, jak chráníme vaše soukromí: jaké údaje shromažďujeme, jak je používáme, s kým je sdílíme, jak můžete zpracování kontrolovat, jaká opatření přijímáme na ochranu vašich údajů a jaká máte v souvislosti se zpracováním práva. Nejenže při zpracování vašich osobních údajů respektujeme a dodržujeme všechny předpisy, které se na jejich ochranu vztahují, ale snažíme se dělat i něco navíc.


Kdo jsme a kde nás můžete kontaktovat

Správcem údajů pro zpracování vašich osobních údajů jsme my:

ELUSIA CZ s.r.o., Sázavská 2032/30 120 00 Praha 2
www.elusia.cz, marketing@elusia.cz
IČO: 02946173

Jaké údaje shromažďujeme?

Při poskytování našich služeb o vás shromažďujeme následující informace:

Detaily nákupu

Při nákupu vás požádáme o informace potřebné k jeho zpracování. Jediné povinné údaje jsou ty, bez kterých vám nemůžeme zaslat nákup a vyřídit vaši objednávku, jako je vaše jméno, e-mailová adresa, doručovací adresa, telefonní číslo a předmět objednávky. V našem obchodě nezadáváte žádné údaje, které přímo souvisejí s nakládáním s penězi na vašich účtech. Všechny aktuálně nabízené formy elektronického bankovnictví (platby za zboží přes internet) probíhají přímo na webových stránkách banky (paypal), která nám pouze poskytuje informace o úspěšnosti či neúspěšnosti platby. v žádném případě se nedozvíme žádné další informace, jako jsou vaše přihlašovací údaje nebo zůstatek na účtu.

Novinky a spotřebitelské soutěže

Novinky a informace o spotřebitelských soutěžích jsou zasílány na základě oprávněného zájmu, protože předpokládáme, že se o naše novinky zajímáte nebo jste nám k jejich zasílání dali souhlas na základě předchozího nákupu. Pokud pro vás naše e-maily nejsou užitečné, můžete se z odběru kdykoli odhlásit zasláním e-mailu na adresu marketing@elusia.sk.

Údaje shromážděné při používání našich služeb

Když používáte naše služby, shromažďujeme také údaje o tom, jak je používáte. Jedná se o informace týkající se vaší interakce s našimi službami, jako jsou oblíbené položky apod. Ukládáme také vaše hodnocení na našich stránkách, vaše interakce s našimi stránkami nebo údaje o vašich dokončených objednávkách. Shromažďujeme také údaje o zařízeních a počítačích, které používáte k přístupu k našim službám, nastavení prohlížeče, informace o operačním systému nebo informace o vašem mobilním zařízení, informace o tom, ze kterých webových stránek k nám přistupujete, o navštívených stránkách a informace ze souborů cookie a podobných nástrojů.

Jak data využíváme?

Informace, které jsme o vás shromáždili, používáme k následujícím účelům:

Poskytování našich služeb

Na základě informací, které od vás získáme, vám můžeme dodávat naše produkty v souladu s našimi smluvními podmínkami. Údaje, které od vás shromažďujeme při zadávání objednávky, používáme k jejímu zpracování nebo k připomenutí, pokud jste svou objednávku nedokončili závaznou objednávkou. Tyto údaje potřebujeme také pro naše účetnictví a fakturační záznamy, což nám ukládá zákon.


Komunikace s vámi

Vaše kontaktní údaje používáme k tomu, abychom vám mohli zasílat naše oznámení týkající se zpracování objednávek a poskytování služeb nebo abychom vám mohli odpovědět, když se na nás obrátíte s dotazem, co se děje s vaší objednávkou, když nám například sdělíte novou doručovací adresu nebo když nás požádáte o jinou změnu údajů ve vaší objednávce nebo uživatelském účtu. Vaše kontaktní údaje i údaje o nákupu zpracováváme také v případě, že dodané zboží reklamujete.

Bezpečnost a ochrana práv

Vaše údaje používáme také k zajištění bezpečnosti námi poskytovaných služeb, k reakci na nároky vznesené vůči nám, v řízeních před státními a jinými orgány, které kontrolují naši činnost, a k vymáhání nároků vznesených vůči nám.


Soubory cookie

Pro všechny výše uvedené účely používáme také soubory cookie a podobné nástroje. Více informací o podmínkách jejich používání naleznete v části Soubory cookie.

Právní základy

Právní základyV souladu s požadavky právních předpisů na ochranu osobních údajů vás musíme informovat o právních základech pro zpracování vašich osobních údajů, kterými jsou:

  • Plnění smlouvy - v případě objednání zboží a zřízení uživatelského účtu, ale také v případě vaší účasti ve spotřebitelské soutěži.
  • Plnění našich zákonných povinností - při ukládání údajů o vás a vaší objednávce do našeho účetního systému nebo při poskytování údajů státním a jiným orgánům, které dohlížejí na naši činnost nebo které řeší spory či vykonávají rozhodnutí.
  • Náš oprávněný zájem - zlepšování a personalizace našich služeb, určité marketingové aktivity nebo v souvislosti s bezpečností a ochranou práv, jak jsme uvedli výše. V těchto případech vždy pečlivě zvážíme, zda zpracování nebude představovat nepřiměřený zásah do vašich práv.

Komu poskytujeme údaje

Vaše osobní údaje nezveřejňujeme, nesdílíme ani neposkytujeme žádným dalším subjektům, s výjimkou níže popsaných situací:

Abychom vám mohli zboží doručit:

Osobní údaje zveřejňujeme nebo zpřístupňujeme, pokud nás o to požádáte. Údaje zpřístupňujeme třetím stranám v případě doručovací služby, kterou jste si vybrali při objednávce. V současné době spolupracujeme s následujícími společnostmi:


 
SPS, s. r. o.
(prepravná spoločnosť)
Sídlo spoločnosti: Tomanoczyho 378, Nižná 027 43 Slovensko, IČO: 46 598 863

Abyste o nás věděli a mohli vám prodat zboží.

Vaše osobní údaje uchovávají někteří naši dodavatelé, kteří je pro nás zpracovávají na základě našich pokynů a v souladu s tímto dokumentem. Přitom dodržují veškerá nezbytná bezpečnostní, technická a organizační opatření, aby zajistili požadovanou ochranu vašich osobních údajů.Mezi tyto partnery v současné době patří:

Exohosting
(dátové centrum) 
EXO TECHNOLOGIES spol s.r.o. , Košická 6, 821 09 Bratislava, IČO: 36485161, zastoupená: Július Dlugolinský
Tomatoes

(reklamné agentúra)
Tomatoes.sk, s. r. o., Lichardova 8510/48, 010 01 Žilina, IČO: 45349002, zastoupená: Mgr. Lucia Valicová 
ELUSIA CZ, s.r.o.
(showroom Praha)
Sázavská 2032/30, 120 00 Praha, IČO: 02946173
Ing. Juraj Peťovka(sprostredkovanie predaja)Vysokoškolákov 10, 01008 Žilina, SVK, IČO: 46688561
EKA-Z 
(spracovanie účtovníctva)
EKA-Z, s.r.o., Vysokoškolákov 41, 010 08 Žilina, Slovensko, IČO: 364 380 73, zastoupená: Ing. Richard Roubal
NARATIVE
(IT partner)
Naradesign STUDIO, s. r. o., Jakabova 42, 821 04 Bratislava
zastoupená: Michal Vasil,
Google Ireland Limited
(veľký brat Google :)
Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Írsko, ID: IE6388047V

Z právních důvodů a z důvodu prevence škod

Vaše údaje můžeme také uchovávat nebo zpřístupnit jiným osobám, abychom vyhověli zákonným povinnostem, vládním a jiným požadavkům, uplatnili nebo se bránili nárokům nebo řízením, v nichž jiné osoby uplatňují nároky vůči nám.Mezi kategorie třetích stran, kterým z těchto důvodů zpřístupňujeme osobní údaje, patří například soudy, vládní a jiné orgány příslušné k výkonu kontroly nad naší činností, k řešení sporů nebo vymáhání soudních rozhodnutí nebo naši právní a účetní poradci a auditoři.

Převod do třetích zemí

Vaše osobní údaje aktivně nepředáváme do třetích zemí mimo EU. Někteří partneři, s nimiž spolupracujeme při zpracování osobních údajů, však takové předávání provádějí, konkrétně do USA (Google). Osoby, kterým tyto údaje v USA předávají, splňují podmínky štítu na ochranu soukromí USA-EU, a poskytují tak odpovídající úroveň ochrany vašich osobních údajů.


Jak chráníme vaše údaje

Děláme vše pro to, aby vaše data byla v co největším bezpečí. V souladu s požadavky platných právních předpisů přijímáme veškerá nezbytná bezpečnostní, technická a organizační opatření k ochraně vašich osobních údajů. Elektronické údaje jsou uloženy v chráněné databázi na serveru, který je náš nebo je nám vyhrazen. Databázi obsahující osobní údaje chráníme před poškozením, zničením, ztrátou a zneužitím. Každý člen má podepsanou smlouvu o podmínkách souvisejících se zpracováním osobních údajů, pro komunikaci používáme v maximální možné míře šifrování.

Jak dlouho údaje uchováváme

Osobní údaje týkající se vašeho uživatelského účtu uchováváme po dobu, po kterou máte účet, protože jsou nezbytné k tomu, abychom vám mohli účet provozovat. Pokud účet nemáte (nevytvořili jste si heslo při vytváření objednávky), uchováváme vaše osobní údaje týkající se vámi zadané objednávky po nezbytně nutnou dobu, která je zpravidla pět let od data doručení (právní základ) V případech, kdy vaše údaje používáme na základě našeho oprávněného zájmu, jak je popsáno v kapitolách Jak údaje používáme a Komu údaje poskytujeme, uchováváme vaše údaje do doby, než pomine důvod jejich zpracování. Musíme vás však upozornit, že i když některý z důvodů pro zpracování pomine, nemusí to nutně znamenat, že vaše osobní údaje přestaneme uchovávat. Je tomu tak proto, že osobní údaje můžeme, a někdy musíme, zpracovávat pro jiný účel s jiným právním základem.

Jaká jsou vaše práva

Skutečnost, že zpracováváme vaše osobní údaje, vám dává řadu práv. Pokud uplatníte některé z níže uvedených práv, budeme vás o vyřízení vaší žádosti informovat do 30 dnů ode dne, kdy jsme vaši žádost obdrželi.

Jak uplatnit svá práva

Svá práva můžete uplatnit zasláním e-mailové zprávy nebo písemné žádosti na naše kontaktní údaje uvedené v části Kdo jsme a kde nás můžete kontaktovat.V žádosti uveďte své jméno, příjmení, e-mailovou adresu nebo adresu trvalého pobytu. Pokud nám tyto informace neposkytnete, nebudeme moci vaší žádosti vyhovět. Tyto informace od vás vyžadujeme, abychom mohli ověřit vaši totožnost a zabránit poskytnutí vašich osobních údajů neoprávněné osobě.

Právo na přístup k údajům

Máte právo získat od nás potvrzení, zda o vás zpracováváme osobní údaje, a pokud vaše osobní údaje zpracováváme, poskytneme vám informace o tom, jaké údaje o vás zpracováváme, za jakým účelem, komu byly vaše osobní údaje zpřístupněny, zda byly předány do třetí země a jak dlouho budeme vaše osobní údaje uchovávat.

Právo na opravu

Pokud se domníváte, že naše společnost zpracovává vaše nesprávné osobní údaje, můžete toto právo uplatnit přímo v nastavení svého účtu v sekci Můj účet nebo nás požádat o jejich opravu. Záleží nám na tom, abychom o vás zpracovávali správné osobní údaje, proto nezapomeňte toto právo uplatnit, kdykoli se například přestěhujete nebo se změní některý z vašich osobních údajů, který je důležitý pro váš vztah s námi.

Právo na výmaz (právo být zapomenut)

Máte právo na výmaz vašich osobních údajů, které o vás zpracováváme, pokud jsou splněny následující podmínky a neplatí žádné zákonné výjimky:

  • údaje již nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny
  • vznesete na základě své konkrétní situace námitku proti zpracování svých osobních údajů zpracovávaných na základě oprávněného zájmu a oprávněné důvody pro zpracování nepřevažují nebo vznesete námitku proti zpracování pro účely přímého marketingu
  • osobní údaje byly zpracovány protiprávně.

Pokud budou vaše osobní údaje zveřejněny a vy u nás uplatníte své právo na výmaz, vymažeme i tyto zveřejněné osobní údaje. Současně budeme informovat ostatní příjemce vašich osobních údajů, že jste uplatnili své právo na výmaz, a proto by měli vymazat všechny odkazy na vaše osobní údaje, pokud je to technicky proveditelné s ohledem na dostupné technologie a náklady na provedení těchto opatření. v případě, že u nás zrušíte svůj účet, přistoupíme k výmazu údajů, pokud to bude možné, a ke zrušení účtu do 10 dnů. Z technických důvodů (např. zálohování dat) se však může stát, že některé údaje budou vymazány až po delší době, která by neměla přesáhnout 60 dnů.

Právo na omezení zpracování

Máte také právo nás požádat o dočasné omezení zpracování v následujících případech:

  • pokud se domníváte, že o vás zpracováváme nesprávné osobní údaje, a to až do doby, než bude přesnost těchto osobních údajů ověřena
  • zpracování vašich osobních údajů je protiprávní a vy se rozhodnete požádat o omezení zpracování vašich osobních údajů namísto jejich výmazu
  • osobní údaje již nepotřebujeme pro účely zpracování, ale jsou nezbytné pro vaše vlastní účely určení, výkonu nebo obhajoby vašich právních nároků
  • pokud vznesete námitku proti zpracování vašich osobních údajů, dokud nebude ověřeno, zda oprávněné důvody pro zpracování vašich osobních údajů převažují nad vašimi oprávněnými zájmy

Právo na přenositelnost údajů

Máte právo získat osobní údaje, které o vás zpracováváme na základě souhlasu a/nebo smlouvy a které zpracováváme automatizovaně, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu. Tyto údaje můžete předat i jiné osobě, proto, pokud je to technicky možné, předáme vaše osobní údaje na vaši žádost přímo vámi zvolenému správci.

Právo vznést námitku

Vždy máte také právo vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů, pokud jsou zpracovávány pro účely přímého marketingu.

Podávání stížností

Pokud se domníváte, že zpracování vašich osobních údajů naší společností je v rozporu s platnými zákony o ochraně osobních údajů, máte právo podat stížnost našemu hlavnímu dozorovému úřadu - Úřadu pro ochranu osobních údajů Slovenské republiky, jehož kontaktní údaje naleznete zde. Pokud žijete v České republice, máte také právo podat stížnost u místního dozorového úřadu - Úřadu pro ochranu osobních údajů, jehož kontaktní údaje naleznete zde

ELUSIA 24.2.2024